Кои сме ние? Как работим?

Кои сме ние?

Образованието не е, за да преобразява студентите или да ги развлича, или да ги направи експертни техници. То е, за да освободи мисълта им, да разшири хоризонтите им, да подхрани интелекта им, да ги научи да мислят правилно, ако е възможно.” – Робърт М. Хътчинс

Началото на InterLand постави Боян Павлов – млад и амбициозен предприемач / лектор и коуч, завършил финанси в Лондон,  през 2012, когато се завръща в България с основната цел, да допринесе положително за развитието на образователната система.
С много усилия той успява да събере малък, но изключително мотивиран екип, който споделя неговите възгледи за образованието.
Всички въвлечени в мисията “InterLand” са преподаватели и специалисти с дълъг опит в своята сфера и желание да дават част от себе си и своите знания на всеки, който иска да надгради и усъваршенства себе си. 
Методите, които използва Боян Павлов в своите курсове и по време на своите семинари, са иновативни и много далеч от стандартното обучение, което изисква само слушане и писане от страна на курсистите.
Тези методи поддържат и развиват желанието за усвояване и прилагане на нови знания и умения.
Екипът на InterLand е изграден от активни хора, които постоянно се развиват и усвояват нови и интересни методи на обучение, като резултатите от тяхното прилагане се вижда по успеха на нашите курсисти.

Обратна връзка от нашите курсисти

Ние държим на обратната връзка от нашите курсисти, защото ние се изграждаме и надграждаме съвместно с тях.

” Aenean sollicitudin, lorem quis auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit.  “

Jonathan Alvarez

Financial Manager at Acme

” Aenean sollicitudin, lorem quis auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit.  “

Russell Kennedy

Assistant Buyer at Globex

” Aenean sollicitudin, lorem quis auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit.  “

Janice Griffin

Copywriter at Dynamic

Какво представляват нашите обучения?

“Целта на образованието е знанието – не фактите, а ценностите.” — Уилям Бъроуз

В нашите курсове ние следваме нашия стил

Курсовете в учебен център InterLand следват иновативните стъпки и методи на неформалното обучение, като резултатите за успеваемост сред курсистите ни е над 90%.
Информация за курсовете:
Продължителност: от 110 до 130 учебни часа. 80 или 100 часа работа с преподавател по учеба система за съответното ниво (при пълна група от 9 човека се взимат 100 уч.часа) + 30 часа разговорен английски с native speaker. 
Цена на обучението: 420 лева (с опция за разсрочено плащане БЕЗ оскъпяване). 
БОНУС система: Всеки курсист, който иска да продължи обучението си при нас, получава процентна отстъпка от цената на всяко следващо ниво.

*За началните нива продължителността е до 80 уч.часа. За повече информация се свържете с нас.

Трябва да специализиран английски? Ние сме тук! 

Бизнес английски, финансов английски, английски в туризма. Само ни кажи в коя професионална сфера искаш да надградиш знанията си, а ние ще изготвим най-добрия план за теб.
Обученията по специализиран английски се водият или корпоративно или индивидуално, в удобно за теб време.
Продължителността зависи от резултатите, които искаш да постигнеш, но не се стряскай, обещаваме да бъде интересно. 🙂 
За повече информация за цена на услугата, свържи се с нас на посочения телефон за контакт.

Дискусионни групи с Пол

Дискусионните групи са създадени с цел повишаването на знанията и уменията за общуване на чужд език. По време на тези занятия се дискутират различни теми, които са интересни за групата.
Резултатът – по-висока увереност и свобода при обущуването на английски език, затвърждаване на знанията и надграждане на нови.
Дискусионните групи с Пол се провеждат всеки петък от 18 часа в офиса ни на бул. Васил Левски 100Б.
Те са включени при преминаването на пълен курс за повишаване на нивото по английски, но могат и да се посещават по отделно, като това не те задължава да се включваш в наш курс. 
Можеш да платиш единично посещение (16 лв / 3 уч.часа) или карта за няколко посещения (60 лева за 4 посещения или 115 лева за 8 посещения).

Трябва ти консултация?

Искаш да започнеш обучение, но не знаеш от къде? Не ти се решават тестове за определяне на ниво? Трябва ти консултация! Първата консултация е безплатна, само се свържи с нас, за да запазим твоя час за индивидуална консултация с преподавател.

Нека ти помогнем да постигнеш целите си!