Искате ли да разберете нещо повече за нашия преподавателски екип? С гордост Ви представяме една малка част от него. Щастливи сме от факта, че имаме възможността да работим с такива експерти. Всеки един преподавател в учебен център InterLand е не само висококвалифициран, но и с изключителни професионални умения. Преподавателкият екип се усъвършенства с годините. В сегашния му вид – думите, които го описват са: разбирателство, професионализъм и пъстрота на идеи. Всеки е различен и интересен, всеки е попил от културата на избрания от него език и събрани заедно са един полилингвистичен преподавателски тийм.


Преподавател: Димитър

Прецизност

Дългогодишният опит в преподаването на господин Димитър Иванов доказва неговия професионализъм. Опитен методик в сферата си, специалист в подготовката на курсисти за сертификати – FCE, CAE, CPE, IELTS. Много стриктен и изискващ към своите курсисти, за да постигат все така отлични резултати. Димитър е не само успешен в преподаването на присъствени групи, но е и основен кадър от екипа на онлайн преподавателите.

Преподавател: Моника

Изтънченост

Утвърден педагог по английски език и ненадминат професионалист в своята сфера. Моника Бакри има голям опит в преподаването на различни възрастови групи. Работата й с деца е на изключително високо ниво, отдадеността й в предаването на знания се потвърждава от резултатите на нейните курсисти. Тя самата е непрестанно обучаващ се свой курсист. Съвременните й методи на преподаване я правят един от най-важните членове в нашия екип.

Преподавател: Боби Илийчева

Креативност

За Боби, английският език е непрестанен процес за развитие.В нейните часове основната роля е тази на креативността. Боби безспорно притежава голямата харизма в предаването на знания. Има многостранен опит в различни обучения, с различни по възраст курсисти. Завършила висшето си образование в чужбина, живяла на 3 различни континента – тя е експерт с опит в различните вариации на английския език. Нейната енергичност ще Ви накара да изисквате повече от себе си.

Преподавател: Виктория Крумова

Интерактивно

Експертът ни в онлайн обучението е Виктория Крумова. Умението й да задържа интереса и поддържа комуникацията чрез дистанционно преподаване е доказано ненадминат. Десетките успешно завършили групи затвърждават и доразвиват тези й умения. Нейният подход в онлайн общуването с нашите курсисти е прецизен и съобразителен и дава възможност за самостоятелно усвояване на новото.

Преподавател: Светлана Лекова

Методичност

Професионализмът и дисциплината на госпожа Лекова са доказани през дългите години преподавателски опит. Като университетски и частен преподавател работата й с различни възрастови групи свидетелства за безупречното й отношение и гъвкавата й методика в успешното предаване на знания. Ако разчитате на строга дисциплина за постигане на успех присъствието в нейните часове няма да Ви подведе, ето защо нашият екип се допълва прекрасно от ценен кадър като нея.

Преподавател: Нели Казакова

Класа

Италианският език - мелодичен и красив! Ученето с Нели Казакова подчертава красотата на този език, чрез интригуващата й личност. Часовете по италиански език в учебен център Интерланд са полезно изживяване, благодарение на стила на лъчезарната Нели. Придобитите професионални класификации по италиански език в Италия доказват нейната изтънчена точност в преподаването. Методите й са интерактивни и съвременни, учебният материал се научава лесно и приятно.

Преподавател: Анджелина Спиридонова

Дисциплина

Немският език – все така труден, но много полезен. Анджелина е примерът за човек, обичащ професията си. С невероятния си подход и професионализъм, умее да предаде своите знания на нашите курсисти до съвършенство. Дългогодишният й опит в сферата на образованието, прави нейните часове изключително пълноценни и систематични. Успешността на нейното преподаване се крие в нейната ангажираност и запознатост с културата на немския език.

Преподавател: Кристина Атанасова

Очарование

Амбициозна в работата си и много креативна – Криси е човекът, който ще Ви покаже спецификите на испанския език. С придобити квалификации в чужбина и България – Криси е нашият експерт по език и езикова култура на испански. По интригуващ и полезен начин нейните онлайн и присъствени групи постигат завидни резултати. Новаторските й идеи и непрестанното й желание за развитие я правят ненадмината част от нашия екип.

Септември 2018
Н П В С Ч П С
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30