Има ли отстъпка, ако запиша друг курс във вашия учебен център?

ДА. Всички видове отстъпки, които учебен център InterLand предлага на своите курсисти са описани в раздел СТАНДАРТНИ ОТСТЪПКИ.

Има ли отстъпка, ако се запиша с приятел или роднина?

ДА. Всички видове отстъпки, които учебен център InterLand предлага на своите курсисти са описани в раздел СТАНДАРТНИ ОТСТЪПКИ.

Каква е продължителността на езиковите курсове?

Езиковите курсове, провеждани в групи, имат продължителност от 4-12 седмици, тоест м/у 1-3 месеца. Езиковите курсове, провеждани индивидуално са с продължителност, определена от Вас. Вижте ГРАФИКА, за да определите кое обучение е удобно за Вас.

По кое време на деня се провеждат курсовете?

Курсовете могат да са както вечерни (40 м. на учебен час след 18:00), така и дневни (45 м. на учебен час преди 18:00). Изборът е Ваш спрямо сформиращите се групи. Курсовете могат да са във всеки ден от седмицата.

Какви са преподавалите?

Нашите преподаватели са високо квалифицирани специалисти и педагози, с необходимия опит и желание за качествено обучаване. Научете повече в раздел НАШИТЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ.

Възможно ли е да има промяна в графика?

Да. Промени в графика се налагат при обстоятелства, независещи от нас, или при недостатъчен брой курсисти за сформиране на група. Учебният център си запазва правото да променя графика при необходимост. Ние Ви информираме за всички промени своевременно.

След завършване на курс във вашия учебен център получавам ли сертификат?

certificateДА. След успешното завършване на курс при нас, ще Ви издадем сертификат за сътоветния курс, признат в рамките на България. За международно признат сертификат се налага полагането на специални изпити. Ние можем да Ви предложим помощ при избирането на този изпит и подготовката за него.

Какво представлява дистанционното обучение?

При дистанционните курсове обучението се извършва в специално разработена ОНЛАЙН ПЛАТФОРМА. Влизането в нея става с потребителско име и парола, които ние Ви предоставяме преди началото на обучението. Курсистите имат достъп до платформата 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, където могат да се възползват от богатия ресурс от учебни материали и упражнения. В определен по график час започва самата лекция, която се провежда в онлайна класна стая. Общуването с преподавателя и другите курсисти е НА ЖИВО.

За повече информация за платформата моля посетете "онлайн" страницата в главното меню.

Има ли разлика в цената между дистанционно и присъствено обучение?

НЕ. Остава Вие да прецените коя форма на обучение Ви е по-удобна. (Понякога ПРОМОЦИИТЕ за дистанционни и присъствени курсове са различни)

Ще ми бъде ли полезно дистанционното обучение?

РАЗБИРА СЕ. Качеството на дистанционното обучение е същото като на присъственото, а като бонус пестите време и нерви в досадните пътувания с кола или градски транспорт.

Септември 2018
Н П В С Ч П С
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30