КАК

ЗАПОЧНА

ВСИЧКО

През 2006 г., с основаването на “ЕДУ Консулт” и фондация “Просвета XXI Век”, се сформира екип, който започна работа по различни образователни проекти. Нашата цел беше, с помощта на образованието, да допринесем за изграждането на една по-добра България.

Една година след създаването ѝ, фирмата се преименува на “ЕГ Консулт” (European Generation). Благодарение на младия ни екип от експерти, получили образованието си в Англия и в други държави по света, започнаха да се зараждат и все повече идеи за нови инициативи. Заедно обиколихме България и Европа, изследвайки различните подходи към образованието и търсейки модела най-подходящ за страната ни. Към краят на 2007 година, започнахме редовни обучения. Въпреки, че продължавахме да развиваме страничните проекти, бързо открихме, че нашата страст е в директната работа с нашите ученици.

С откриването на програмата „Аз мога повече“ имахме възможността да обучим хиляди хора,като това остана безплатно за тях. 

Индивидуалната работа ни позволи да се запознаем и сприятелим с много интересни хора от най-различни възрасти и професии.

Директният контакт с курсистите ни помогна да разберем по-добре техните желания така, че да повишим качеството на нашите услуги.

В периода 2011-2014 г. се откирха три нови офиса, проведоха се 37 успешни семинара и фирмени обучения и се създадоха и развиха 4 нови системи за дистанционно обучение.

 

ИНТЕРЛЕНД

В средата на 2014 година, екипът по езикови обучения от “ЕГ Консулт” концентрира своята работа върху новосъздадената инициатива „Interland – Мисли интернационално!“. Към краят на годината “Интерленд” се отдели юридически от “ЕГ Консулт”, запазвайки близкото си партньорство.

И сега сме тук!

Кои сме ние?

“Интерленд” е верига езикови учебни центрове. Екипът на фирмата е съставен от млади експерти, получили образованието си в Англия и други държави по света. Нашият 8-годишен опит на българския пазар ни позволява да сме гъвкави в методите си на работа с голяма доза професионализъм, предоставяйки забавни и ефикасни форми на обучение.

Личните контакти с Вас - нашите ученици и партньори, ни позволяват да премахнем всяко Ваше затруднение и да Ви помогнем да изберете правилният курс, в правилното време.

Октомври 2018
Н П В С Ч П С
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31